8 de juny del 2011

Carme Riera presenta el llibre ‘Natura quasi morta' a la Biblioteca de la Bòbila

[digital-h.cat, 8 de juny de 2011]


L'única novel·la negra d'aquesta escriptora mallorquina

L'escriptora mallorquina Carme Riera presenta aquesta tarda, a la Biblioteca la Bòbila, la seva primera novel·la negra que porta per títol ‘Natura quasi morta’. Una obra centrada en un seguit de desaparicions misterioses i ambientada en les protestes Anti-Bolonya que hi van haver a la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2008.

‘Natura quasi morta’ parteix de la desaparició de Constantinu Lliescu, un alumne romanès que està fent un Erasmus a l’Autònoma de Barcelona. A partir d’aquest fet, els Mossos d'Esquadra, els professors i els estudiants del campus universitari es coordinen per trobar un rastre fiable. Però, ben aviat, es veuran immersos en un joc macabre on es multipliquen les víctimes, els sospitosos i on res és el que sembla.

Jordi Canal, director de la Biblioteca La Bòbila, ha explicat que aquesta novel·la reflecteix molt bé el món universitari actual. Canal ha afegit que els feia especial il·lusió que una escriptora reconeguda amb els premis més destacats de la literatura catalana, com és Carme Riera presentés la seva primera i única novel·la negra a la Biblioteca la Bòbila. A més, segons ha comentat la pròpia autora, és la primera i la darrera novel·la negre que escriu.

Carme Riera és autora de ‘Jocs de miralls’, ‘El verano del inglés’ o ‘Una primavera per a Domenico Guarini’, entre molts altres. Ha guanyat premis com el Prudenci Bertrana, el Sant Jordi, el Ramon Llull o el Nacional de narrativa.

La presentació de la novel·la negra ‘Natura quasi morta’ de Carme Riera, serà avui dimecres, a les set, a la Biblioteca la Bòbila.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative