24 de gener del 2011

Les Biblioteques augmenten el volum del material que poden deixar en préstec

[digital-h.cat, 24 de gener de 2011]

Fins a un màxim de 30

Les Biblioteques de L’Hospitalet han augmentat el volum de documents que poden deixar en préstec als seus usuaris. Anteriorment ja s’havia augmentat el número de documents i també el temps de préstec, que ara és de 30 dies.

Des de principis de gener, els usuaris de les biblioteques poden agafar fins a 30 documents durant 30 dies. El màxim de documents escrits que es deixen en préstec és de 15 (entre llibres, revistes, partitures, còmics, etc. D’altra banda, es poden emportar fins a 6 dvd i cd o altres suports multimèdia.

Aquesta és una de les millores que han introduït les biblioteques en els darrers anys. Ja es va augmentar el temps de préstec, de 15 a 30 dies. També s’ha fet possible que els llibres agafats en una biblioteca es poden tornar en qualsevol altre de la ciutat.

Programa d’activitats

Amb el començament de l’any també s’han iniciat les activitats culturals que programes les biblioteques: clubs de lectura, presentacions de llibres, exposicions, actuacions infantils, conte contes, tallers, projeccions de pel·lícules, cursos d’internet, etc.

Aquesta setmana comença el cicle de cinema negre a la Biblioteca de la Bòbila, dedicat a les pel·lícules més clàssiques del gènere. La pel·lícula del gener serà 'Ciudadano Kane'. Aquesta biblioteca, juntament amb el Centre Cultural de la Bòbila, organitzen també un concurs de microrelats negres.

Un dels serveis millor valorats

Les biblioteques de L’Hospitalet són un dels serveis més valorats per la ciutadania, segons el darrer baròmetre municipal. Els números d’usuaris reforcen aquesta afirmació. Cada dia passen per les biblioteques, 3.200 persones. Al llarg de l’any es comptabilitzen gairebé 1 milió de visites. Pel que fa al préstec, les biblioteques deixen uns 2.000 documents al dia.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative