21 d’octubre del 2010

88 obres opten al Premi L'H Confidencial 2011 de novel·la negra

[Ajuntament de L'Hospitalet, 21 d'octubre de 2010]
Èxit de participació en aquest premi internacional, promogut per l’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial.

Promogut per la Biblioteca la Bòbila i convocat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial, el Premi Internacional de Novel·la Negra L’H Confidencial 2011 ha rebut a concurs un total de 88 originals, i arriba a la seva plena consolidació.

En aquesta cinquena edició s’han rebut vint originals de Catalunya, quaranta-set de la resta de l’Estat, dos de Suïssa, dos d’Holanda, setze d’Amèrica Llatina (Cuba, Colòmbia, Xile, Mèxic, Argentina, l’Uruguai i Puerto Rico), un dels Estats Units i dos d’agències literàries. En distribució per llengües, set són en català i vuitanta-un en castellà.

L’obra guanyadora del Premi L’H Confidencial 2011 rebrà 12.000 euros, serà publicada per Roca Editorial, dintre de la col·lecció Roca Criminal, i es presentarà al públic el 26 de març de 2011 a la Biblioteca la Bòbila, en un acte que comptarà amb la presència de l’autor guanyador.

El jurat --presidit pel tinent d’alcalde de l’Àrea d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de L’Hospitalet i format per un representant de Roca Editorial, el director de la Biblioteca la Bòbila i dos lectors apassionats de la novel·la negra-- farà públic el seu veredicte a mitjan gener de 2011.

En anteriors edicions el Premi L’H Confidencial, que pren el nom del fanzine del Club de Lectura de Novel·la Negra de la Biblioteca la Bòbila, s’ha convertit en un dels més prestigiosos en l’àmbit de la novel·la negra. En les edicions anteriors, han estat guanyadors Erlantz Gamboa, Julián Ibáñez, Raúl Argemí i Joaquín Guerrero-Casasola.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative