31 de gener del 2007

La Biblioteca de la Bòbila engega club de lectura i cicle de cinema negre

[canal-h.net, 31 de gener de 2007]

Dedicats a Massimo Carlotto i a Harry el Sucio

La Biblioteca de la Bòbila inicia dues noves activitats relacionades amb el gènere negre. D’una banda avui, 31 de gener, comença el vuitè any de clubs de lectura dedicant la tertúlia a Massimo Carlotto. La primera novel·la en tractar-se serà la que va iniciar la sèrie Caimán, en concret la novel·la La verdad del Caimán.


Massimo Carlotto és un prolífic novel·lista italià que també és autor teatral i crític en diversos mitjans de comunicació. La seva primera obra va ser La vida fugint. Es el creador de l’investigador Buratti, que porta per àlies Caimán.

El club de lectura tindrà lloc a partir de les 19 hores a la Biblioteca de la Bòbila.

La segona activitat que comença aquesta setmana a la Biblioteca de la Bòbila és el cicle de cinema negre Clint Eastwood és Harry Callagan. Els primer dels films que es projectaran és Harry el Sucio, la pel·lícula que va donar vida a aquest peculiar personatge protagonitzat per Clint Eastwood. La projecció tindrà lloc el dijous, 1 de febrer, a partir de les 19 hores i l’entrada és lliure.

Les altres pel·lícules del cicle són Harry el fuerte, Harry el ejecutor i La lista negra. Les projeccions tindran lloc al Centre Cultural de la Bòbila els dies 8, 15 i 22 de febrer, respectivament.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative