5 de maig del 2005

La Bòbila dedica un cicle a films sobre estafadors

[canal-h.net, 5 de maig de 2005]

"El golpe" l'inaugura

La Biblioteca de la Bòbila realitza els dijous del 5 al 26 de maig un nou cicle de cinema, dedicat en aquesta ocasió als films sobre estafadors. El golpe és l’encarregada d’iniciar aquest cicle.

Un parell d’estafadors, al Chicago dels anys 30, s’uneixen per enganyar el gàngster més important de la ciutat amb el qual tenen alguns deutes pendents. Aquest és l’argument d’un clàssic, El golpe, protagonitzat per una parella excepcional: Paul Newman i Robert Redford. La pel·lícula, de 1973, dirigida per George Roy Hill inaugura, avui, 4 de maig, el cicle de cinema sobre estafadors que es realitza a la Bibilioteca de la Bòbila els dijous, fins el 26 de maig.

Tres pel·lícules més formen el cicle. El 12 de maig serà el torn de Casa de juegos, de David Mamet. El 19 de maig es projectarà l’argentina Nueve reinas, dirigida per Fabian Bielinsky. La darrera de les produccions és també la més actual. Es tracta de Incautos, un film espanyol dirigit per Miguel Bardem i protagonitzat per Ernesto Alterio, Victoria Abril o Federico Luppi.

Totes les projeccions tenen lloc a partir de les 19 hores. L’entrada és lliure. Per cloure el cicle, el 2 de juny es realitzarà una xerrada sobre les estafes reals. Comptarà amb la presència de l’escriptor Carles Quílez i els sotstinent dels Mossos d’Esquadra Xavier Sellart.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative