3 de febrer del 2005

Els germans Coen desembarquen a la Biblioteca de la Bòbila

[canal-h.net, 3 de febrer de 2005]

Amb Muerte entre las flores

Cicle de cinema negre contemporani

La Biblioteca de la Bòbila inicia un nou cicle de cinema negre dins l’espai L’H Confidencial. En aquesta ocasió, i durant quatre dijous, els protagonistes seran els germans Coen i la seva especial visió del cinema negre contemporani.

Muerte entre las flores és la pel·lícula que inicia el cicle de Cinema Negre Contemporani que ocuparà la Biblioteca de la Bòbila durant quatre dijous. El cicle està dedicat als germans Coen: Joel, director i guionista; Ethan, productor i coguionista.

El film, que es projectarà dijous, 3 de febrer, a les 19 hores, es desenvolupa en l’època dels gangsters i les bandes enfrontades dels anys 20 als Estats Units. Traïcions, mentides, corrupció, divisions internes i una treballada trama de la que el protagonista sembla no podrà sortir-se, són els elements que marcquen aquesta pel·lícula protagonitzades per John Tarturro, Gabriel Byrne i Steve Buscemi.

Les altres tres pel·lícules que formen el cicle són Fargo (10 de febrer), El gran Lebowski (17 de febrer) i El hombre que nunca estuvo allí (24 de febrer).Els germans Coen han renovat, en els darrers anys, el gènere negre, amanint les seves pel·lícules amb un particular sentit de l’humor, amb personatges singulars que en moltes ocasions són els antiherois.

Totes les pel·lícules es projecten a les 19 hores. L’entrada és lliure.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative