23 d’abril del 2007

Llibres i roses omplen la diada de Sant Jordi a L’Hospitalet

[canal-h.net, 23 d'abril de 2007]

Les associacions de comerciants organitzen activitats a tots els barris

Dilluns 23 d’abril L’Hospitalet s’omple de llibres i roses per celebrar Sant Jordi

El darrer dia de les Festes de Primavera té com a escenari central la Rambla Just Oliveras on les paradetes de llibres i roses romandran obertes fins tard per facilitar que els hospitalencs compleixin amb la tradició de regalar rosa i llibre.

Diferents autors estaran presents signant llibres. D’una banda, Joaquin Guerrero Casasola guanyador del premi L'H Confidencial amb el seu llibre Ley Garrote. Guerrero serà presents a l’estand de la Llibreria Perutxo, de 12 a 13 h.

També signarà llibres l’autor hospitalenc Maurici Jaumeandreu que recentment ha presentat El olor de la pólvora, un llibre que recull el testimoni d’onze hospitalencs que van lluitar contra el franquisme.

A tota Catalunya, els llibreters esperen vendre llibres per un valor de 20 milions d’euros al llarg de tota la diada de Sant Jordi. Entre els llibres més populars es troba, un any més L’església del mar, de Ildefonso Falcones. Aquesta, però, competirà amb altres best-sellers històrics que han aparegut recentment: El pont dels jueus, La ciutat sense nom o La clau Gaudí. També s’espera que estiguin entre els meus venuts el darrer llibre d’Almudena Grandes, Corazón helado, o la reedició de Cien años de Soledad, de García Márquez, que enguany compleix 50 anys.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative