12 de juny del 2006

Convocat el Premi internacional de novel·la policíaca L'H Confidencial

[L'Hospitalet, 12 de juny de 2006]


L’Ajuntament i Roca Editorial convoquen el Premi L’H Confidencial 2007, premi internacional de novella negra, que agafa el nom del fanzine del Club de Lectura de Novel·la Negra editat per la Biblioteca la Bòbila.

El tinent d’alcalde d’Educació i Cultura, Mario Sanz, i la directora de Roca Editorial, Blanca Rosa Roca, han presentat les bases i el calendari d’aquest nou premi literari en què poden participar escriptors de gènere negre, amb obres escrites en llengua espanyola, originals i inèdites, que no tinguin compromesos els drets ni hagin rebut anteriorment altres premis.

L’import en metàl·lic serà de 12.000 euros, lliurats en concepte de remuneració per a la cessió i per a l’explotació dels drets mundials de l’obra guanyadora per Roca Editorial que la publicarà en la col·lecció Roca Criminal.

Els autors han d’enviar els originals sota pseudònim a l’adreça de Roca Editorial (av. Marquès de l’Argentera, 17, pral. 3r, de Barcelona). El termini d’admissió dels originals finalitza el 15 de setembre. L’obra guanyadora es farà pública en un acte que se celebrarà el 17 de març de 2007, al CC la Bòbila. Des de la seva fundació l’any 1999, la biblioteca del centre cultural s’ha especialitzat en gènere negre. Compta amb un fons especial de llibres, audiovisuals, revistes, fanzines i premsa especialitzada d’aquest gènere. També organitza activitats com el club de lectura, els cicles de cinema negre, xerrades i exposicions.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative