26 de maig del 2006

Creen el premi internacional de novel·la negra L'H Confidencial

[Vilaweb, 26 de maig de 2006]

BARCELONA, 26 (EUROPA PRESS)

L'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) i el segell Roca Editorial han creat el Premi L'H Confidencial, un guardó internacional de novel·la policíaca que tindrà una dotació de 12.000 euros i la publicació de la guanyadora a l'editorial.

En el nou premi, que pren el nom del fanzín del club de lectura de novel·la negra de la biblioteca La Bòbila de l'Hospitalet, poden participar-hi escriptors de qualsevol nacionalitat amb novel·les originals de gènere negre escrites en castellà, que no tinguin compromesos els seus drets ni hagin rebut altres premis.

L'import en metàl·lic del premi serà de 12.000 euros, que es lliurarà en concepte de remuneració per la cessió i explotació dels drets mundials de l'obra guanyadora per Roca Editorial i serà publicada en la col·lecció Roca Criminal.

El termini d'admissió d'originals finalitzarà el 15 de setembre i el guanyador de la primera edició del premi s'anunciarà el 17 de març de 2007. El jurat estarà format per un representant del consistori, un altre de l'editorial i tres lectors apassionats de novel·la negra.

La biblioteca La Bòbila de l'Hospitalet manté des de la seva inauguració en 1999 un fons especial dedicat al gènere i policíac i organitza activitats de lectura, cicles de pel·lícules i exposicions al voltant a la novel·la i el cinema negre.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative