14 d’agost del 2004

La xarxa de biblioteques de L’H, una bona oferta per aprofitar l’estiu

[canal-h.net, 14 d'agost de 2004]

La xarxa de biblioteques de L’Hospitalet ofereix un ampli ventall de possibilitats per gaudir de l’estiu a la ciutat, ampliar la nostra cultura, divertir-nos amb una lectura amena o visionar un vídeo interessant. Els equipaments de la Tecla Sala, Josep Janés, la Bòbila i Bellvitge obren les tardes d’agost.

Aprofitar el temps de lleure a l’estiu per llegir, navegar per internet o consultar publicacions i material multimedia. Aquesta és l’oferta de la xarxa de biblioteques de L'Hospitalet que mantenen oberts les tardes del mes d’agost els equipaments de Tecla Sala, Josep Janés, la Bòbila i Bellvitge.

Les biblioteques apleguen documents de tota mena, per a totes les edats i en formats diferents. És el cas de la premsa diària, revistes, llibres, CD’s de música, vídeos i DVD’s i tot tipus de material multimèdia.

L’accés a la documentació és lliure i gratuït i es localitza a les prestatgeries. A les biblioteques hi ha dos espais ben diferenciats. Un per a majors de 14 anys i un altre per a infants i joves menors d’aquesta edat. L’àrea infantil és molt adient per a que els nens i nenes trobin un ajut adequat per als seus estudis i obtenir així un reforç si el curs no els ha anat prou bé.

A més, a les prestatgeries hi ha una pila de llibres perquè descobreixin el plaer de llegir amb contes, novel·les i còmics que són tant adients pels que saben llegir com pels que encara n’aprenen.

La biblioteca virtual, a través d’Internet és una altra eina que permet tenir accés de manera ràpida i còmoda a les diferents administracions europea, estatal, autonòmica i local; cinema i novel·la negra; ensenyament i educació; geografia i turisme; consultes, transports, economia, estadístiques, mitjans de comunicació, revistes electròniques, treball etc.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative