8 de juliol del 2024

Premi L'H Confidencial 2024

 

LA NOVEL·LA DEMOLICIÓ, DE LLUÍS LLORT, GUANYA EL 18è PREMI L’H CONFIDENCIAL

El jurat destaca l'estil, el ritme narratiu i el seu plantejament arriscat.

L’escriptor i periodista barceloní Lluís Llort és el guanyador de la 18a edició del Premi de Novel·la Negra L’H Confidencial amb l’obra Demolició. L'obra gira entorn els abusos sexuals, l'assetjament psicològic i la venjança.
En aquesta edició s'havien presentat 137 originals.

Sota el pseudònim d'Evarist Bonavista trobem el periodista i escriptor Lluís Llort. És redactor de Cultura d'El Punt Avui, especialitzat en literatura; i com a escriptor de novel·la negra va guanyar el I Premio Paco Camarasa de Novel·la Negra, el 2020, amb Herencias colaterales.

El jurat del premi ha estat integrat per: Ilya Pérdigo Kerrigan, representant de l'Editorial Clandestina; Ilumi Ramos, directora de la Biblioteca la Bòbila; Jordi Canal i Artigas, Alex Martín Escribà i Rosa Mora, especialistes en novel·la negra; Manolo López Poy i Marina Ruaix, membres del club de lectura de novel·la negra de la Biblioteca la Bòbila i, Núria Vila, cap de Secció de Biblioteques (amb veu però sense vot).
El premi, promogut per la Biblioteca la Bòbila i convocat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i l'Editorial Clandestina, està dotat amb 12.000 euros i la publicació de la novel·la, i s’ha consolidat com un dels més prestigiosos del gènere negre.
El lliurament del premi i la presentació de l’obra es farà a la Biblioteca la Bòbila el dissabte 16 de novembre. El manuscrit serà editat per la col·lecció Narrativa de l'Editorial Clandestina.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative