23 d’octubre de 2014

V Concurs de Microrelats Negres de la Bòbila. BasesEl Centre Cultural la Bòbila i la Biblioteca La Bòbila, amb la col·laboració de l’editorial RBA, arriba a la cinquena edició del concurs de microrelats negres amb l’intenció de fomentar la creació de ficcions criminals i l’ús de les xarxes socials.

BASES (en català)

0. Es pot participar en aquest V concurs en dues modalitats diferents: a través d'un microrelat o bé a través d'una imatge d’instagram. 
1. Els participants hauran de ser majors de 18 anys i participar des del seu compte de Twitter o Facebook. Es considerarà autor el propietari del compte. 
2. Els microrelats poden estar escrits en català o en castellà, i han de tenir una extensió màxima de 140 caràcters a Twitter, incloent l’etiqueta #relatsnegres. Per als participants que ho facin des de la plataforma Facebook, caldrà que ajustin el text amb el comptador de caràcters que trobaran a: bobila.blogspot.com, i penjar-lo a la pàgina de Facebook: facebook.com/cclabobila, també amb l'etiqueta #relatsnegres, i amb una extensió màxima de 140 caràcters etiqueta inclosa. Els participants des d’Instagram, han d’acompanyar la imatge de l'etiqueta #*relatsnegres. 
3. Els microrelats hauran de ser obres originals i inèdites, i es podran presentar a partir del 3 de novembre des de les 00.00h. fins el 28 de novembre de 2011 a les 23.59h, en GTM+1. 
4. Es podran enviar tants relats com es vulgui, però només s’optarà a un premi per compte. 
5. Hi haurà 4 guanyadors, dos escollits pels lectors (relat en qualsevol llengua i instagram) i dos  pel jurat (català i castellà). Cadascun d’ells guanyarà un lot de llibres de gènere negre i policíac, que se li farà arribar a casa. El jurat es reserva el dret d’atorgar algun altre premi especial si ho considera convenient. 
6. El jurat donarà a conèixer el veredicte el 19 de desembre de 2014. 
7. Els organitzadors es reserven el dret de difondre els microrelats concursants en altres medis, sota la llicència Creative Commons (CC BY-NC-ND 3.0). 
8. El jurat estarà format per un responsable de Foment de la Cultura, el Director del Centre Cultural La Bòbila, el Director de la Biblioteca La Bòbila, un representant de la Xarxa de Biblioteques de L’Hospitalet, un representant del Centre de Normalització Lingüística de L’Hospitalet i un participant del Club de Lectura de Novel·la Negra. 
9. La participació en el concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases.


_________________________________

El Centro Cultural la Bòbila y la Biblioteca La Bòbila, con la colaboración de la editorial RBA, llega al quinta edición del concurso de microrelats negros con la intención de fomentar la creación de ficciones criminales y el uso de las redes sociales.
BASES (en castellano) 

0. Se puede participar en este V concurso en dos modalidades distintas: a través de un microrelato o bien a través de una imagen de instagram.
1. Los participantes tendrán que ser mayores de 18 años y participar desde su cuenta de Twitter, Facebook o Instagram. Se considerará autor el propietario de la cuenta.
2. Los microrelatos pueden estar escritos en catalán o en castellano, y tienen que tener una extensión máxima de 140 caracteres en Twitter, incluyendo la etiqueta #relatsnegres. Para los participantes que lo hagan desde la plataforma Facebook, hará falta que ajusten el texto con el contador de caracteres que encontrarán en: bobila.blogspot.com, y colgarlo en la página de Facebook: facebook.com/cclabobila, también con la etiqueta #relatsnegres y con una extensión màxima de 140 caracteres etiqueta incluída. Los participantes desde Instagram, deben acompanyar la imagen de la etiqueta #relatsnegres.
3. Los microrelatos tendrán que ser obras originales e inéditas, y se podrán presentar a partir del 3 de noviembre desde las 00.00h. hasta el 28 de noviembre de 2011 a las 23.59h, en *GTM+1.
4. Se podrán enviar tantos relatos como se quiera, pero sólo se optará a un premio por cuenta.
5. habrá 4 ganadores, dos escogidos por los lectores (relato en cualquier lengua e instagram) y dos por el jurado (catalán y castellano). Cada uno de ellos ganará un lote de libros de género negro y policiaco, que se le hará llegar a casa. El jurado se reserva el derecho de otorgar alguno otro premio especial si lo considera conveniente. 

6. El jurado dará a conocer el veredicto el 19 de diciembre de 2014.
7. Los organizadores se reservan el derecho de difundir los microrelatos concursantes en otros medios, bajo la licencia Creative Commons (CC BY-NC-ND 3.0). 
8. El jurado estará formado por un responsable de Fomento de la Cultura, el Director del Centro Cultural La Bòbila, el Director de la Biblioteca La Bòbila, un representante de la Red de Bibliotecas de L’Hospitalet, un representante del Centro de Normalización Lingüística de L’Hospitalet y un participante del Club de Lectura de Novela Negra. 
9. La participación en el concurso comporta la aceptación de estas bases.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative