31 de juliol del 2008

Convocat el premi internacional de novel·la negra L’H Confidencial

[canal-h.net, 31 de juliol de 2008]

Els originals es poden presentar fins al 30 de setembre

L’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial han convocat la tercera edició del premi internacional de novel·la negra L’H Confidencial 2009. Hi poden participar tots els escriptors que ho desitgin, de qualsevol nacionalitat i procedència amb novel·les de gènere negre escrites en llengua espanyola, originals i inèdites i que no tinguin compromès els seus drets ni hagin rebut cap premi abans.

Per participar en la segona edició del premi L’H Confidencial cal presentar els originals per correu a Roca Editorial abans del 30 de setembre de 2008, a l’avinguda del Marquès de l’Argentera, 17 pral, 3º 08003-Barcelona. L’autor presentarà l’obra sota pseudònim i l’extensió dels relats han de tenir entre 200 i 300 folis de DIN A-4.

El premi de novel·la negre és una iniciativa de l’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial. L’Ajuntament ja fa temps que aposta pel gènere negre a la ciutat. La Biblioteca de la Bòbila i les seves activitats són un clar exemple: compta amb un important catàleg de publicacions relacionades amb aquest gènere; realitza un club de lectura de novel·la negra; i organitza cicles de cinema també dedicats a films de gènere negre. Pel que fa a Roca Editorial, compta amb la col·lecció Roca Criminal que promociona i difon la lectura de novel·la negra.

El jurat estarà format pel regidor de Cultura de l’Ajuntament de L’Hospitalet o la persona que ell delegui, un representant de Roca Editorial, el director de la Biblioteca la Bòbila i dos lectors apassionats pel gènere seleccionats per la Biblioteca de la Bòbila. El jurat fallarà un premi únic i indivisible la segona setmana de gener de 2009 i es farà públic el guanyador.

La novel·la publicada serà presentada el dia 28 de març de 2009 en un acte públic que se celebrarà a la Biblioteca de la Bòbila i que comptarà amb la presència del guanyador que s’emportarà 12.000 euros i la publicació de la seva novel·la per part de Roca Editorial.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative