29 de desembre del 2023

Exposició pública de les bases del Premi L'H Confidencial 2024

 


18a edició del Premi L'H CONFIDENCIAL 

Exposició pública de les bases i crida a la participació

Amb la col·laboració de l'Editorial Clandestina, el Premi LH Confidencial de Novel·la Negra segueix el seu camí.

Les bases de l'edició del 2024 estan, a partir del divendres dia 29 de desembre, en fase d'exposició pública durant 20 dies hàbils, i podreu lliurar les vostres obres des de l'aprovació definitiva fins al divendres 15 de març de 2024, a les 23:59 hores.

Podeu accedir a les bases publicades en el Butlletí Oficial de la Província i en el taulell oficial d'anuncis de l'Ajuntament: Anunci BOP Bases Premi LH 2024.

Pròximament, penjarem en la web de Biblioteques de l'Hospitalet i en el nostre blog les bases definitives. 

També volem aprofitar per fer una crida a la participació. Aquesta edició és doblement especial. Per una banda, és la seva 18a edició,  el mateix any que la biblioteca fa vint-i-cinc anys.

Així que, si sou escriptors i teniu escrita una novel·la negra que compleixi els requisits, presenteu-la. Si ja ho havíeu intentat, potser l'anterior no va ser prou adequada i aquesta és la bona. Si, per contra, no ho havíeu fet fins ara i heu escrit una obra excel·lent, tampoc dubteu.

El Jurat del Premi volem una única cosa: atorgar el guardó a una magnífica novel·la negra per a gaudi de tots els amants del gènere.


 

 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative