10 de març del 2016

Mestra, de L.S. Hilton (Roca)


L.S. Hilton. Mestra. Traducció de Jordi Vidal i Tubau. Barcelona: Roca, 2016. ISBN: 978-84-16498-53-6

De dia, la Judith Rashleigh és una jove ajudant en una prestigiosa casa de subhastes de Londres. De nit, es converteix en una acompanyanta seductora i segura de si mateixa en un sòrdid club de cambreres del centre de la ciutat.
Però quan la Judith descobreix un frau milionari al món de l’art i l’acomiaden abans de poder denunciar-lo, la seva doble vida es veu radicalment trastornada.
En la seva desesperació, fuig a la Riviera francesa amb un ric client del club i accedeix a un món tan glamurós com corrupte.
Durant tot aquest temps, la Judith ha après a vestir-se elegantment, a parlar amb accent impostat i a actuar davant els homes. Ha après a ser una bona noia. No obstant això, té una amiga que una bona noia com ella no hauria de tenir: la ràbia.
En saber que els tentacles del complot la poden atrapar, la Judith ha de confiar en la seva força de voluntat i traspassar tots els límits per poder sobreviure.
L.S. Hilton va créixer a Anglaterra i ha viscut a Key West, Nova York, París i Milà. Després de llicenciar-se a Oxford, va estudiar Història de l'Art a París i a Florència. Ha treballat com a periodista, crítica d'art i locutora, i viu a Londres.
Mestra és el primer títol d'una aguda i sofisticada trilogia que s'ha convertit en tot un fenomen editorial, publicat a més de trenta països. Actualment, L.S. Hilton col·labora amb Erin Cressida Wilson en el guió de la pel·lícula de Mestra, l'estrena mundial de la qual serà el 2017.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative