7 de juny del 2015

El Premi Internacional de Novel·la Negra L'H Confidencial arriba a la 10a edició

[L'H digital, 1 de juny de 2015]


El Premi Internacional de Novel·la Negra L'H Confidencial arriba a la 10a edició

Els originals es poden presentar fins al 5 de setembre

S'ha convocat la desena edició del Premi Internacional de novel•la negra L'H Confidencial dotat amb 12.000 euros. Els originals es poden presentar fins al 5 de setembre a la seu de l'editorial i el veredicte del jurat s'emetrà al gener de l'any vinent.
L'Ajuntament de L'Hospitalet i Roca Editorial convoquen la desena edició del Premi internacional de Novel·la Negra L'H Confidencial, dotat amb 12.000 euros. Es poden presentar al premi escriptors de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència, amb obres originals i inèdites en català o castellà.
Les obres no poden tenir els drets d'autoria compromesos ni haver rebut cap premi amb anterioritat. Els originals es poden presentar fins al 5 de setembre a la seu de l'editorial. El jurat emetrà el seu veredicte el mes de gener del 2016, quan es farà públic la persona guanyadora.
L'obra es publicarà a la col•lecció Roca Criminal i es presentarà en un acte públic que tindrà lloc a la Biblioteca la Bòbila durant el segon semestre de l'any vinent. Les obres que es presentin una extensió de 200 a 300 pàgines,signades amb pseudònim i amb una plic a part amb la identificació de l'autor.
Els originals s'enviaran per correu postal certificat o servei de missatgeria, a l'adreça de Roca Editorial. El jurat del premi l'integren representants municipals, de l'editorial i lectors del Club de Lectura de Novel•la Negra de la Biblioteca la Bòbila, pionera a Espanya en la formació i el manteniment d'un fons especial de gènere negre i policíac i promotora del guardó. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative