22 de gener del 2015

La veritat sobre el cas Harry Quebert, de Joël Dicker


Joël Dicker. La veritat sobre el cas Harry Quebert. Traducció d'Imma Falcó. Barcelona: La Campana, 2013. ISBN: 978-84-96735-85-9

Som al 2008. En Marcus Goldman, l’estrella més jove de les lletres americanes, no aconsegueix escriure la seva segona novel·la. Però en plena crisi d’inspiració li arriba la notícia: el seu amic i antic professor a la universitat, l’escriptor de culte Harry Quebert, és acusat d’haver assassinat, fa molt de temps, una noia de 15 anys amb qui va mantenir en se¬cret una relació amorosa quan ell en tenia 34. 

Malgrat els anònims amenaçadors que rep, en Marcus de¬cideix investigar el cas fins al final. ¿Què va passar aquell estiu del 1975 a Nou Hampshire? ¿Qui va matar la Nola Ke¬llergan? Descobrir-ho pot salvar la vida al seu amic Harry Quebert, i per a ell pot representar l’oportunitat d’escriure el llibre d’èxit que li reclamen. 

El suís Joël Dicker ha creat als 27 anys un món literari que recorda un clàssic americà, tan ric i tan potent que ha deixat sorpresos lectors i crítics. Fins avui ja ha aconseguit 750.000 lectors en francès, i s’està traduint a 33 idiomes. 



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative