21 de juny del 2011

Convocat el premi l’H Confidencial 2012

[El Llobregat, 21 de juny de 2011]

L’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial acaben de fer públiques les bases que regiran el Premi L’H Confidencial 2012, premi internacional de novel·la negra, que arriba a la sisena edició.

Segons aquestes bases, poden presentar-se al Premi L’H Confidencial escriptors i escriptores de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència, amb novel·les de gènere negre escrites en llengua catalana o espanyola, originals i inèdites, que no tinguin compromesos els drets ni hagin rebut anteriorment altres premis.

El termini d’admissió d’originals finalitza el 30 de setembre de 2011. El jurat el presidirà el regidor o la regidora de Cultura i l’integraran un representant de Roca Editorial, la cap de Biblioteques de L’Hospitalet, el director de la Biblioteca la Bòbila i dos lectors apassionats per la novel·la negra, seleccionats per la Biblioteca la Bòbila.

El premi consisteix en un import de 12.000 euros i el jurat emetrà el seu veredicte durant el mes de gener de 2012, moment en què es farà públic el guanyador o la guanyadora. L’obra guanyadora es presentarà el 24 de març de 2012 en un acte públic a la Biblioteca la Bòbila.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative