24 de gener del 2018

I a tot això, ja arriba la BCNegra

[A l'ombra del crim, 24 de gener de 2018]



Avança gener cap al final i, com cada any, arriba la cita ineludible de la BCNegra, el Festival de novel·la negra de Barcelona, que tindrà lloc entre els dies 29 de gener i 4 de febrer.  Aquesta és la primera edició en què Carlos Zanon actua de comissari, i tot plegat es presenta carregat d'actes diversos i amb l'assistència i la intervenció de grans autors internacionals.  

Aquí us enllaço el programa, però no vull deixar de remarcar l'acte (una taula rodona) que el festival dedicarà a Manuel de Pedrolo en el marc de la commemoració del centenari del seu naixement. 


DIMARTS, 30 DE GENER DE 2018, 17.15 H 
AUDITORI DEL CONSERVATORI DEL LICEU
Nou de la Rambla, 88
TAULA RODONA



AMB LA PARTICIPACIÓ DE:

Jordi Canal, director de la Biblioteca La Bòbila, dedicada a la novel·la negra. Coautor de La Cua de Palla: Retrat en groc i negre.
Joaquim Carbó, escriptor i amic de Manuel de Pedrolo. Premi de Literatura Catalana de la Generalitat (1982) i Memorial Jaume Fuster (2002), entre d’altres.
Antoni Munné-Jordà, escriptor, ha conreat el gènere fantàstic i la ciència ficció (Premi Ictineu 2016), i també ha analitzat l’obra d’escriptors com Manuel de Pedrolo.
Anna Maria Villalonga és escriptora, professora i crítica literària especialista en novel·la negra. És la comissària de l’Any Pedrolo 2018.


Moderador: Sebastià Bennasar, periodista, escriptor, traductor i crític literari, és especialista en novel·la negra. Premi València Negra 2017 per L’imperi dels lleons.

Us hi espero, negrots. Que som a l'Any Pedrolo i el nostre segarrenc s'ho mereix tot. 







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative