20 de desembre de 2017

Prop de 200 participants en la vuitena edició del concurs de microrelats negres

[Ajuntament de L'Hospitalet, 20 de desembre de 2017]


JA ES CONEIXEN ELS GUANYADORS DE LA CONVOCATÒRIA DEL CENTRE CULTURAL I LA BIBLIOTECA LA BÒBILA

El jurat ha escollit el microrelat en castellà enviat per @escribiendoenmi “La maté y no me arrepiento. Esa zorra se quedó con todo, mi marido mis hijos, mi casa y mi puesto de trabajo”, mentre que  @homefoscdarkness ha obtingut el premi en català amb “Era tan innocent, que li carregaren el mort”.

D’altra banda, el públic ha votat com a millor relat l’enviat per @hosvidalet: “Ara me n’adono que la capa de ciment és molt prima. Encara puc sentir els seus xiscles”.

Enguany s’han presentat 189 microrelats a concurs procedents d’Espanya, Argentina, Uruguai, Xile, Colòmbia i Nicaragua. El 21,05% de la participació ha estat dones i el 78,95% homes.

Twitter ha estat la xarxa social preferida, amb el 89,95%, mentre que el 10,05% restant han optat per enviar els microrelats a través de Facebook.

Els guanyadors rebran un lot de llibres de gènere negre i policíac de l’editorial RBA.


4 comentaris:

 1. Ara he vist que per algun motiu el devia publicar en els dos perfils, que tinc al twiter, alhora i d'un el vaig retirar, just del que vosaltres teniu com guanyador. Tots els altres els he penjat en aquest mateix de @galzeran(homefosc). Espero que no sigui cap inconvenient.
  Ferran d'Armengol (homefosc)

  ResponElimina
 2. Felicitats, Ferran!
  Ens hauries de fer arribar les teves dades (adreça postal i telèfon) a canalaj@diba.cat per poder-te fer arribar el lot de llibres.

  ResponElimina
 3. Hola, escribiendoemi es el twitter. Muchísimas gracias. Estoy muy feliz.

  ResponElimina
 4. Felicidades, Emilio. Pasadas las fiestas recibirás el lote de libros.
  Saludos!

  ResponElimina

 
Google Analytics Alternative