16 de maig del 2017

Les aules d'estudi obren per ajudar a preparar els exàmens finals

[L'H digital, 15 de maig de 2017]


Els estudiants comptaran amb cinc espais oberts de dilluns a diumenge de 10 del matí a 11 de la nit

Les aules d’estudi de L’Hospitalet obren, un cop més, les seves portes per facilitar la preparació dels exàmens finals i de selectivitat. D'aquesta manera els estudiants de la ciutat comptaran amb un espai a on poder estudiar, acabar els treballs de final de curs i intercanviar apunts.

Les aules d'estudi de la Biblioteca Josep Janés i la Biblioteca Central Tecla Sala s'afegeixen a les de la Biblioteca La Bòbila, l'Auditori Barradas i la Biblioteca de Bellvitge, que funcionen durant tot l'any.

Fins al 2 de juliol, aquests espais estaran a disposició dels estudiants de la ciutat de dilluns a diumenge, de 10 del matí a 11 de la nit, per tal de facilitar la preparació dels exàmens de final de curs i de selectivitat, a més de la finalització dels treballs.

Un cop finalitzat aquest període i ja després de les vacances d'estiu, les aules d'estudi tornaran a obrir les portes entre el 28 d'agost i el 10 de setembre, per tal que els estudiants amb assignatures pendents puguin preparar els exàmens de recuperació.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative