8 de febrer del 2017

Collita de Gènere Negre

[Biblioblog, 8 de febrer de 2017]



La Xarxa de Biblioteques Negres (Joan Oliva i Milà de Vilanova i la Geltrú, La Bòbila de l’Hospitalet de Llobregat, Montbau de Barcelona i Biblioteca Districte 6 de Terrasa) va realitzar a l’any 2012 la seva primera publicació col·lectiva a on es recollia la novel·la negra i policíaca publicada a l’any 2012 i altres esdeveniments que es va actualitzant cada any.

Guia de Gènere Negre de la biblioteca Joan Oliva i MilàCOLLITA de 2015

Guia de Gènere Negre de la biblioteca Joan Oliva i MilàCOLLITA de 2014

Guia de Gènere Negre de la biblioteca Joan Oliva i MilàCOLLITA de 2013

Guia de Gènere Negre de la biblioteca Joan Oliva i MilàCOLLITA de 2012

Es tracta d’una selecció de títols de novel·la policíaca que han estat novetat durant el darrer any en la secció de Gènere Negre de la biblioteca. És una secció especialitzada on es pot trobar tot el referent al gènere negre i policíac. Es vol esdevenir una secció referent a la comarca del Garraf, i amb aquesta intenció alimentarem aquest fons de manera constant amb les darreres novetats i també amb els vostres suggeriments.

A la Sala d’Adults de la Biblioteca hi trobareu novel·les, biografies i llibres temàtics. A la Sala de Fonoteca trobarem material divers com pel·lícules, còmics, informació sobre actors, directors i altres incògnites que s’hauran d’anar descobrint.





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative