16 de juny de 2016

S'han fet públiques les bases d'una nova edició del Premi de Novel·la L'H Confidencial

[L'H digital, 15 de juny de 2016]


Els originals es poden presentar fins al 3 de setembre

L'Ajuntament de L'Hospitalet i Roca Editorial han fet públiques les bases de la nova convocatòria del Premi Internacional de novel·la Negra L'H Confidencial, dotat amb 12.000 euros. S'hi poden presentar escriptors de qualsevol nacionalitat amb obres originals i inèdites en català o castellà. Els originals es poden presentar fins el 3 de setembre.
El premi de Novel·la L'H Confidencial és ja un clàssic i un referent que s'ha consolidat en l'àmbit de la novel·la negra. Deu anys més tard de la seva creació, escriptors d'arreu envien els seus treballs per participar-hi.
Pel que fa a les bases, els escriptors poden ser de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència, amb obres originals inèdites en català o castellà. Les obres no poden tenir els drets d'autoria compromesos ni haver rebut cap premi amb anterioritat. El 3 de setembre és el darrer dia per poder presentar els originals a la seu de l'editorial.
El jurat emetrà el seu veredicte el mes de gener del 2017, quan es farà públic el nom de la persona guanyadora. L'obra es publicarà a la col·lecció Roca Criminal i es presentarà en un acte públic que tindrà lloc a la Biblioteca la Bòbila durant el segon trimestre de l'any vinent.
Les obres que es presentin tindran una extensió de 200 a 300 pàgines, signades amb pseudònim i amb una plica a part amb la identificació de l'autor. Els originals s'enviaran per correu postal certificat o servei de missatgeria a l'adreça de Roca Editorial, a Barcelona.
El jurat del premi l'integren representants municipals, de l'editorial i lectors del Club de Lectura de Novel·la Negra de la Biblioteca la Bòbila, pionera a Espanya en la formació i en el manteniment d'un fons especial de gènere negre i policíac i promotora del guardó. 
0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative