6 de gener del 2016

Informació a Internet

[Les TIC a l'aula per al TILC, 5 de gener de 2016]

Gloria Bordes


Hola de nou!

Aquesta setmana hem navegat per Internet, concretament, per una sèrie de webs temàtiques i portals educatius que ens ha donat el professorat d'aquesta assignatura. A partir d'aquestes, la nostra tasca ha sigut buscar 3 adreces webs diferents, que estigueren en català i on hi hagueren recursos per a l'ensenyament relacionats amb la nostra especialitat. Com vos vaig comentar, la meua especialitat es la llengua anglesa, i m'ha costat una mica trobar webs en català per a l'ensenyament-aprenentatge de l'anglès. No obstant això, he pogut trobar 3 adreces web molt interessants.

La primera web que he descobert és el blog Arma't de recursos elaborat per la biblioteca La Bòbila de l'Hospitalet. En aquest blog podem trobar una sèrie de recursos educatius per a l'aprenentatge de llengües com ara l'anglès, el català, el francès o l'alemany entre altres.  

La segona web és Aprenemun blog per aprendre noves llengües o millorar les que ja coneixem mitjançant uns tallers gratuïts basats en l'intercanvi lingüístic. A més a més, aquesta web ens ofereix materials per a aprendre diversos idiomes com el català, l'anglès, el xinès, l'eusquera, etc. i ens permet escollir el nivell de les activitats: inicial, intermedi i avançat.

Per últim, he navegat pel portal educatiu  EDU365.CAT, que no coneixia i m'ha agradat moltíssim perquè em pareix molt útil. Aquest portal té una infinitat de materials per a treballar diferents matèries. A més, esta organitzat per etapes educatives (infantil, primària, ESO, Batxillerat, FP), d'una manera molt clara i, per tant, resulta molt fàcil d'utilitzar. A partir d'aquest portal, he trobat la web XTEC- Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya on hi ha una gran varietat de recursos educatius per a treballar les diverses àrees acadèmiques.

Espere que vos siguen útils!

Us desitjo que acabeu de passar unes bones festes i que tingueu un feliç 2016!




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative