16 de gener de 2016

Els enemics silenciosos, de Mireia Llinàs (Columna)


Mireia Llinàs. Els enemics silenciosos. Barcelona: Columna, 2016. ISBN: 978-84-664-2041-9

Quan a la Nora Prim, una detectiu singular, aficionada a l’alcohol, amb unes relacions familiars complicades i amb l’estranya capacitat de viatjar en el temps, li encarreguen la investigació de l’assassinat de la Dolores Rey, s’adona que serà un dels reptes més grans de la seva carrera. 

La història de la Dolores Rey, la prostituta que es relacionava amb les elits de la postguerra, mai no va ser aclarida. Ara és el torn de la detectiu i del seu meticulós company, en Pere Tauler, per descobrir què va passar aquella nit freda de 1949. La Nora haurà de viatjar a diferents moments del passat per endinsar-se en un món fosc, però fascinant, on s’enfrontarà als clarobscurs d’una societat. 

Els enemics silenciosos es converteix en una investigació trepidant i arriscada, per descobrir per què, realment, van matar la Dolores Rey.

Mireia Llinàs (Barcelona, 1985) és graduada en Cinema i Audiovisuals per l'escola ESCAC i ha treballat com a guionista per al cinema i la televisió en sèries con Ventdelplà o Kubala, Moreno i Manchón. Ha escrit diversos llargmetratges com La frontière, La tercera juventud o Sólo química i també ha exercit de script doctor i analista de guions en diferents projectes cinematogràfics. Els enemics silenciosos és la seva opera prima, sobre la peculiar detectiu Nora Prim.







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative