22 de desembre del 2015

El VI Concurs de Microrelats Negres de l'Hospitalet ja té guanyadors

[El Far, 21 de desembre de 2015

És organitzat pel Centre Cultural i la Biblioteca la Bòbila, amb la col·laboració de l’editorial RBA
La sisena edició del Concurs de Microrelats Negres a través de les xarxes socials ja té guanyadors. El relat #relatsnegres Contempló el arma clavada en el pecho, y pensó que todos sus impulsos tenían esa absurda lógica. Quizá toda su vida la tenía, ha estat el microrelat més votat pels lectors. L’autora és Carmen Cuevas.

El millor microrelat escrit en castellà ha estat per @Antonomasico amb el text Harta de que nunca me prestara atención, decidí liquidarlo. La bala le entró por un oído y le salió por el otro. #relatsnegres, mentre que @MatiGonzalez73 ha obtingut el premi al millor microrelat en català per Prou! Em mataràs de riure —va dir sufocada. I no vaig perdre l’oportunitat, li vaig explicar el meu millor acudit.

Enguany s’han presentat 460 microrelats a concurs de 106 autors diferents. La procedència dels microrelatadors es ben diversa: 77 procedeixen d’Espanya, 10 d’Hondures, 3 d’Argentina, 3 d’Alemanya, 2 de Perú, 1 de França i 1 dels Estats Units. Els guanyadors rebran de premi un lot de llibres de gènere negre i policíac.

El concurs l’organitzen el Centre Cultural la Bòbila i la Biblioteca la Bòbila amb la col·laboració de l’editorial RBA.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative