7 d’octubre de 2015

El premi de novel·la negra L’H Confidencial 2016 rep 74 originals

[El Far, 7 d'octubre de 2015]

El mes de gener es coneixerà l’obra guanyadora de la desena edició del guardó
Tancat el termini de presentació d’originals, la desena edició del Premi Internacional de Novel·la Negra L’H Confidencial ha rebut 74 originals. Segons fonts municipals, el veredicte del jurat es donarà a conèixer el mes de gener del 2016 i el premi es lliurarà el 9 d’abril en un acte que tindrà lloc a la Biblioteca la Bòbila.

Pel que fa a la procedència dels participants, 31 són de Catalunya (29 de Barcelona, 1 de Tarragona i 1 de Lleida); 36 han arribat de la resta d’Espanya (Madrid, Canàries, Galícia, Andalusia, País Valencià, Aragó, Astúries, País Basc, Balears, Castella-La Manxa), i els set originals restants han arribat des de diversos llocs del món (Brasil, EUA, Mèxic, Nicaragua i Veneçuela).

A partir d’ara, lectors editorials faran la tria de les millors novel·les i seleccionaran cinc finalistes, que llegirà un jurat presidit pel regidor d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de l’Hospitalet i integrat per la responsable de Biblioteques de l’Hospitalet, un representant de Roca Editorial, el director de la Biblioteca la Bòbila i lectors del Club de lectura de novel·la negra de la biblioteca.

El veredicte es farà públic el proper gener i el lliurament del premi tindrà lloc el 9 d’abril, en un acte públic que comptarà amb l’assistència del guanyador o de la guanyadora. La dotació del premi és de 12.000 euros i comporta la publicació de la novel·la en la col·lecció Roca Criminal, de Roca Editorial.

El Premi Internacional de Novel·la Negra L’H Confidencial el convoquen conjuntament l’Ajuntament de l’Hospitalet i Roca Editorial i és promogut per la Biblioteca la Bòbila.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative