17 de gener del 2014

El guionista Nacho Cabana guanya el premi de novel·la negra L'H Confidencial

[Ara, 17 de gener de 2014]


El guionista i escriptor Nacho Cabana ha estat el guanyador de la vuitena edició del Premi Internacional de Novel·la Negra L'H Confidencial. La novel·la guanyadora porta el títol provisional 'La chica que llevaba una pistola en el tanga'. El jurat ha valorat "l'habilitat demostrada per l'autor per explicar dues trames i mantenir l'interès de cadascuna, per l'eficaç utilització del suspens i per la creació de personatges complexos i creïbles". L'acció de la història gira entorn del cost de vendre l'ànima al diable i es desenvolupa entre Madrid i Mèxic DF.
L'obra guanyadora d'aquesta edició del premi –convocat per l'Ajuntament de L'Hospitalet i Roca Editorial i promogut per la Biblioteca la Bòbila– ha estat seleccionada entre un total de 82 originals. El guardó està dotat amb 12.000 i la publicació del llibre per Roca Editorial. 
Nacho Cabana (Madrid, 1968) viu a Barcelona i és guionista de sèries com 'Policías en el corazón de la calle', 'Compañeros', 'Médico de família' o 'Canguros' fins a sumar més de 300 guions gravats a Espanya i Mèxic. A Mèxic va dirigir el documental sobre lluita lliure 'Tres caídas' (Loco Fighters) i ha publicat el conte 'Los que comen sopa' i 'Momentos robados'.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative