20 de desembre del 2012

Balanç positiu del concurs de relats negres a les xarxes socials


Jorge Bueno Martín, de Sant Boi de Llobregat, i Juan Enrique Nebot García, de Costur, Castelló, han inscrit el seu nom en la nòmina de guanyadors del Concurs de microrelats negres, una iniciativa del Centre Cultural la Bòbila que enguany ha arribar a la tercera edició.

El propòsit és crear un lligam de renovació i creativitat entre el gènere negre i policíac i les noves tecnologies i les xarxes socials. Així, els relats han de tenir un màxim de 140 caràcters –el límit que estableix Twitter– i s’han de publicar sota l’epígraf o hashtag #relatsnegres, on es troben a l’abast del públic.

El guanyador del premi del jurat ha estat Jorge Bueno gràcies a aquest relat: “Tan sólo un instante después de comprender que las joyas eran falsas, comprendió que no todas las rubias son estúpidas”. En canvi, la votació dels internautes ha donat com a guanyador aquesta història de Juan Nebot: “Nada más verla, se avalanzó sobre ella. Eran demasiados años esperando una venganza. Por fin el lobo probó a su caperucita”. Els guanyadors han rebut un lot de llibres de gènere negre de l’editorial RBA, que col·labora en l’organització. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative