20 d’abril del 2012

“La llamada de un extraño”, de Rafael Alcalde, premi l’h Confidencial 2012

[El Llobregat, 20 d'abril de 2012]


L’alcaldessa, Núria Marín ha lliurat el Premi el passat 24 de març, a l’escriptor barceloní Rafael Alcalde, el guardó L’H Confidencial 2012, Premi Internacional de Novel·la Negra, que ha obtingut per l’obra La llamada de un extraño.

Aquest premi –que arriba a la sisena edició– és promogut per la Biblioteca la Bòbila i convocat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial.

L’obra de Rafael Alcalde ha estat escollida entre els 121 originals presentats i arribats d’Espanya, Amèrica Llatina, Israel i Hongria. Any rere any, la participació ha augmentat notablement. Així, el nombre d’originals presentats enguany ha estat molt superior als 88 de l’any passat o els 66 de la primera edició, l’any 2007.

El Premi Internacional de Novel·la Negra L’H Confidencial va néixer l’any 2007 i és un dels premis de gènere negre més prestigiosos dels que es convoquen a l’Estat espanyol. És promogut per la Biblioteca la Bòbila –especialitzada en gènere negre– i convocat conjuntament per l’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative