30 d’agost del 2010

Biblioteques i poliesportius tornen al seu horari habitual

[digital-h.cat, 30 d'agost de 2010]

Els centres de lectura dilluns i els equipaments esportius dimecres

Les biblioteques i els poliesportius municipals reprenen aquesta setmana el seu ritme habitual, després del període de vacances. En el cas de les biblioteques, el seu horari habitual es reprèn avui mateix, mentre que en el cas dels equipaments poliesportius el servei habitual tornarà a partir de dimecres.

La biblioteca central Tecla Sala, torna a obrir de dos quarts de 4 de la tarda a 9 del vespre, i els dimarts i els divendres, a partir de les 10 del matí. Els dissabtes serà oberta d’11 del matí a 2 de la tarda, i 3 de la tarda a 9 del vespre.

La resta de biblioteques, la Josep Janés, a Collblanc; la Bòbila, a Pubilla Casas; la de la Florida; la de Can Sumarro, al Centre; la de Santa Eulàlia i la de la plaça Europa també recuperen l’horari habitual, de dos quarts de 4 a dos quarts de 9 del vespre. A més, totes elles, tret de la biblioteca de Santa Eulàlia, també obriran en matins alterns, de 10 del matí a dos quarts de 2 de la tarda.

Més serveis i obres als poliesportius

Pel que fa als poliesportius municipals, tornaran al servei habitual a partir de dimecres. A l’agost s’ha mantingut un horari reduït i s’han fet obres de manteniment de les instal·lacions, tant a les piscines com a les sales de fitness.

Juanjo Blázquez, coordinador d’equipaments esportius de l’empresa municipal La Farga, ha explicat que les obres de més envergadura s’estan duent a terme a les piscines municipal, amb una remodelació a fons que ha obligat, fins i tot, a derivar alguns usuaris als poliesportius del Centre i de Sanfeliu.

Juanjo Blázquez ha indicat que aquest any, segurament degut a la crisi, a l’agost s’ha registrat més afluència de públic als poliesportius que en anys precedents.

D’altra banda, els centres culturals de districte també han de reprendre l’activitat al setembre, tot i que la seva programació de tallers i activitats lúdiques i culturals s’encetarà cap a finals de mes i el pròxim mes d’octubre.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative