15 d’octubre del 2008

Un total de 57 originals opten al Premi L'H Confidencial de novel·la negra

[Vilaweb, 15 d'octubre de 2008]

Un total de 57 originals optaran a la tercera edició del premi internacional de novel·la negra L'H Confidencial, promogut per la Biblioteca La Bòbila i convocat per l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat i Roca Editorial.

El premi, obert a obres inèdites d'escriptors en llengua castellana, té 14 novel·les procedents de Catalunya, 34 de la resta d'Espanya, una d'Israel i vuit d'Amèrica Llatina, amb autors de l'Argentina, Puerto Rico, Veneçuela, Cuba, Xile i Mèxic, segons han informat avui fonts municipals.

El jurat estarà presidit pel tinent d'alcalde d'Educació i Cultura de l'Ajuntament de l'Hospitalet amb un representant de Roca Editorial, el director de la Biblioteca La Bòbila i dos lectors apassionats de la novel·la negra. El veredicte es farà públic a mitjans de gener del 2009.

L'obra guanyadora serà publicada en la col·lecció Roca Criminal i es presentarà al públic en un acte a la Biblioteca La Bòbila el 28 de març del 2009. En les anteriors dues edicions, el premi va recaure a l'escriptor mexicà Joaquín Guerrero Casasola, amb 'Ley garrote', i en l'argentí Raúl Argemí, amb 'Retrato de familia con muerta'.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative