5 de febrer del 2021

La 15a edició del Premi L’H Confidencial rep 165 originals


El jurat emetrà el veredicte el mes de maig. 

La quinzena edició del Premi L’H Confidencial de novel·la negra ha tancat la recepció d’originals. En aquesta ocasió 165 obres opten al guardó, dotat amb 12.000 euros, que es decidirà el mes de maig i que es lliurarà al novembre.

Les obres presentades han estat escrites majoritàriament per homes, 135, davant les 31 presentades per dones. Pel que fa a la procedència, 49 han arribat de Catalunya (16 de Barcelona i 4 de L’Hospitalet) i 116 de la resta de l’Estat —especialment de Madrid, d’on han arribat 36 originals, i d’Andalusia, 20 originals. Pel que fa als idiomes, 156 estan escrites en castellà i 9 en català.

Un jurat —presidit pel regidor de Cultura de L’Hospitalet, David Quirós— serà l’encarregat de decidir el guanyador o la guanyadora.

L’obra escollida es publicarà a la col·lecció Roca Criminal i es presentarà en un acte públic que tindrà lloc a la Biblioteca la Bòbila el 6 de novembre.


El Premi L’H Confidencial el convoquen l’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial i el promou la Biblioteca la Bòbila, pionera a Espanya en la formació i en el manteniment d’un fons especial de gènere negre i policíac.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative