5 de juny del 2020

La Biblioteca de La Bòbila crea una guia electrònica d'autors nòrdics de novel·la negra


La Biblioteca de la Bòbila ha creat una guia amb una selecció dels autors nòrdics de novel·la negra contemporània més rellevants. Inclou enllaços que porten directament al llibre electrònic. I és que aquest format s'ha convertit en l'estrella durant els mesos de confinament.

Han estat molts els que durant el confinament s'han passat al llibre electrònic. Però a vegades, entre tanta oferta costa trobar el llibre que busquem. Fidel a la seva raó de ser, la biblioteca de La Bòbila ha creat una guia de lectura d'autors nòrdics de novel·la negra que ens remeten directament al llibre electrònic. Una bona manera, també, de conèixer l'oferta de la biblioteca. Malgrat que la biblioteca de La Bòbila està especialitzada en el gènere negre també han creat una altra guia de lectura, en aquest cas de literatura crossover, és a dir aquella que pot ser llegida per adults i joves.

Aquestes guies són només un exemple de com les biblioteques s'han adaptat a la situació de confinament. També es realitzen clubs de lectura virtuals, una bona manera de retrobar-se amb persones que comparteixen la mateixa afició per la lectura.

Notícia apareguda a L'H Digital el 04/06/2020





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative