14 de juny de 2017

Convocada una nova edició del Premi de Novel·la Negra L’H Confidencial

[El Far, 14 de juny de 2017]

El termini de presentació dels originals finalitzarà el 3 de setembre 
L’Ajuntament de l’Hospitalet i Roca Editorial han convocat la 12a edició del Premi de Novel·la Negra L’H Confidencial amb la publicació de les bases del guardó, dotat amb 12.000 euros. Els originals es poden presentar fins al 3 de setembre a la seu de l'editorial.

Al premi s’hi poden presentar escriptors i escriptores de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència, amb obres originals i inèdites en català o castellà. Les obres no poden tenir els drets d'autoria compromesos ni haver rebut cap premi amb anterioritat. El jurat emetrà el veredicte el mes de gener de 2018, quan es farà públic el nom de la persona guanyadora.

L’obra es publicarà a la col·lecció Roca Criminal i es presentarà en un acte públic que tindrà lloc a la Biblioteca la Bòbila durant el segon trimestre de 2018.

Les obres que es presentin han de tenir entre 200 i 300 pàgines, signades amb pseudònim i amb una plica a part amb la identificació de l’autor o l’autora. Els originals s'enviaran per correu postal certificat o servei de missatgeria a l'adreça de Roca Editorial (avinguda del Marquès de l'Argentera, 17, Barcelona).

El jurat del premi el presidirà el regidor de Cultura de l’Ajuntament de l’Hospitalet, i en formaran part la cap de Biblioteques de L’H, un representant de Roca Editorial, el director de la Biblioteca la Bòbila i dos lectors apassionats per la novel·la negra seleccionats per la biblioteca, pionera a Espanya en la formació i en el manteniment d’un fons especial de gènere negre i policíac, i promotora del guardó.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative