6 de novembre del 2014

Convocat el V concurs de Microrelats Negres a través de Facebook, Twitter i Instagram

[L'Hdigital, 6 de novembre de 2014]



El termini de presentació finalitza el 28 de novembre

El Centre Cultural i la Biblioteca la Bòbila han convocat el V Concurs de Microrelats Negres a través de les xarxes socials. Els participants ja poden enviar els seus relats o fotografies fins les 23:59 hores del 28 de novembre. El veredicte es donarà a conèixer el 19 de desembre. 
L'objectiu del concurs és fomentar la creació de ficcions criminals i l'ús de les xarxes socials. Els concursant han de ser majors de 18 anys i participar des del seu compte de Twitter o Facebook. Els microrelats han de ser obres originals i inèdites.
Tothom podrà enviar tants relats com vulgui, escrits en català o castellà, tot i que només s'optarà a un premi per compte. L'extensió màxima dels microrelats serà de 140 caràcters, incloent l'etiqueta #relatsnegres, també des d'Instagram.
Els participants a través de Facebook, caldrà que ajustin el text amb el comptador de caràcters que trobaran al blog de la Biblioteca la Bòbila: bobila.blogspot.com i penjar-lo a la pàgina de Facebook:http://bit.ly/2014relatsnegres.
El director del Centre Cultural la Bòbila, Jordi Canal, ha dit que "ens feia gràcia fer servir el Twitter i combinar-ho amb la novel•la negra, és a dir, fer un microrelat. Vam començar nosaltres i ara cada vegada més estant sortint concursos de microrelats en 140 caràcters".
Canal ha afegit que "a qui li agrada escriure microrelats aquest format és ideal i en una tarda pots treure un parell que estiguin força bé i en un mes pots fer un munt".
S'atorgaran quatre premis, dos escollits pels lectors i dos per part del jurat, en català i castellà. Els guanyadors rebran un lot de llibres de gènere negre i policíac. El jurat està format per un responsable de Foment de la Cultura, el director del Centre Cultural la Bòbila, un representant de la Xarxa de Biblioteques, un altra del CNL, i un participant del Club de Lectura de Novel·la Negra. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative