26 de juny del 2014

Què fou primer, l'especialització o la política?

[e-Catalunya, 26 de juny de 2014]

Jordi Llobet Domènech

A l'Hospitalet no paren: la Tecla Sala rep un premi per la seva tasca de difusió del còmic; la Bòbila publica un butlletí amb la collita negra de 2013 i, per rematar-ho, la xarxa de biblioteques publica una nova edició de la seva política de desenvolupament de la col·lecció.

  CòmicTecla 2013.jpg  Collita 2013.jpg  Collita PDC 2013.jpg

El Premi concedit per l'Associació d'Autors de Còmic d'Espanya (AACE) a la Tecla Sala reconeix el suport de la biblioteca al còmic espanyol durant l'any 2013; una tasca que, des de l'any 2003, té com a tribuna el ComicTecla.

La Bòbila dedica un monogràfic del seu butlletí a la Collita de 2013, de novel·la negra i policíaca, un número que compta amb la col·laboració d'altres biblioteques i que té com a vàlua principal el fet que les referències bibliogràfiques (que caldria redactar millor) incorporen unes breus ressenyes (que també caldria millorar).

Per rematar-ho, Biblioteques de l'Hospitalet publica una nova edició de la política de desenvolupament de la col·lecció de la xarxa urbana, amb una millora substancial dels seus plantejaments.

Pas mal, companys!! Tot i que esperem que a la propera actualització, no poseu tan enrere el Servei d'Informació Selectiva de la Generalitat de Catalunya [Sic], com a eina de selecció de les biblioteques.





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative