10 de gener del 2013

L'alacantí Mariano Sánchez guanya el Premi de Novel·la Negra L'H Confidencial

[VilaWeb, 10 de gener de 2013]


L'escriptor i periodista alacantí Mariano Sánchez Soler ha guanyat la setena edició del Premi Internacional de Novel·la Negra L'H Confidencial, que convoquen l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat i Roca Editorial, amb l'obra 'El asesinato de los marqueses de Urbina'.

Segons informen fonts municipals, la novel·la guanyadora recrea un doble crim succeït en l'alta societat madrilenya durant els primers anys de la transició a la democràcia, un succés àmpliament seguit pels mitjans de comunicació i per l'opinió pública de l'època.

El jurat ha destacat l'agilitat de la trama i la "fidel recreació dels fets", que han estat un dels casos criminals més mediàtics de la història d'Espanya.

Mariano Sánchez Soler, llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense de Madrid i doctor per la Universitat d'Alacant, ha format part de la redacció d''El Periódico de Catalunya', 'Diario 16', 'Le Monde Diplomatique', 'Tiempo' i 'Interviu', entre d'altres mitjans de comunicació.

El Premi de Novel·la Negra 'L'H Confidencial' està dotat amb 12.000 euros i Roca Editorial publicarà la novel·la guanyadora.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative