24 de gener del 2013

Andreu Martín, convidat del club de lectura Crims.cat

[L'H digital, 24 de gener de 2013]



Compartirà tertúlia amb els lectors i lectores a la biblioteca de La Bòbila

Les persones que assisteixin el proper dijous dia 24 a la propera sessió del club de lectura Crims.cat de la biblioteca de La Bòbila comptaran amb un company de tertulià molt especial. Ni més ni menys que Andreu Martín, l’autor de la novel·la que han llegit aquest mes, “Història de mort.”
No és habitual que els autors assisteixin a les sessions dels clubs de lectura de les biblioteques. És per això que la presència d’Andreu Martín serà tot un esdeveniment a la biblioteca de La Bòbila, i tota una experiència per als lectors i lectores. La novel·la a comentar serà “Història de mort”, escrita per Andreu Martín l’any 1984 i que l’editorial Alrevés va recuperar per inaugurar la col·lecció Crims.cat.

“Història de mort” presenta una sèrie de personatges immersos en situacions dures. És una història sobre l’angoixa, l’incertesa, la maldat humana i la bogeria, en la que fins i tot hi tenen cabuda elements del món paranormal. Una novel·la amb morts i amb sang i fetge, com correspon al gènere, i amb una tècnica narrativa innovadora, a base de salts temporals i canvis de narrador.

Per assistir al club de lectura Crims.cat de la biblioteca de La Bòbila cal inscriure’s prèviament al taulell de la biblioteca o a l’adreça d’e-mail alexmartin@crims.cat. L’únic requisit, haver llegit el llibre i tenir moltes ganes d’aprofitar l’ocasió única de poder comentar amb l’autor les vostres impressions.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative