29 de desembre del 2012

Tornen les aules d'estudi de L'Hospitalet



Del 27 de desembre al 10 de febrer

Amb l’arribada de les festes nadalenques i la proximitat dels exàmens de febrer, L’Hospitalet ha tornat a posar en marxa les aules d’estudi per als estudiants de cicles superiors. Són l’Auditori Barradas (a partir de febrer), les biblioteques de la Bòbila i Josep Janés i la seu de l’Associació d’Estudiants.
Les aules s’obren del 27 de desembre al 10 de febrer, tret dels dies festius i les tardes de les vigílies. L’objectiu és que els joves tinguin un espai adient per poder preparar els seus exàmens, cosa que a les seves llars sovint és difícil.
Cada equipament té un horari específic. L’Auditori Barradas (rambla de Just Oliveras, 56) obrirà a partir de febrer, un cop finalitzades les obres de climatització. El seu horari serà de 10h a 24h.
La Biblioteca de la Bòbila (pl. de la Bòbila, 1) obre l’aula de 10h a 23h, mentre que la de Josep Janés (carrer del doctor Martí julià), ho farà de 10h a 22h. Per últim, l’Associació d’Estudiants de L’H (carrer de Josep Prats, 60) obrirà de 10h a 14h i de 16h a 22h per tal que els estudiants puguin preparar els exàmens.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative