20 de juny del 2012

Activitats literàries a les biblioteques de L'Hospitalet

[digital-h.cat, 20 de juny de 2012]



Bibliojardí, conte contes i Club de Lectura T-10

Jornada plena d'activitats literàries a diverses biblioteques de L'Hospitalet. Dins de la Festa Major de Granvia Sud s'oferiran els Contes de Bleda. Bibliojardí, a Can Sumarro. I el tancament del club de lectura T-10, a la Bòbila. 
Dimecres, a la tarda, els Jardins de Can Sumarro acullen el 'Bibliojardí: La revolta de les lletres', a càrrec de Santi Rovira, en el marc de la festa major del barri del Centre. 
La revolta de les lletres és un espectacle infantil que vol apropar als més menuts el gust per la literatura a través de contes explicats de forma visual. L'espectacle començarà a les 18 hores.
Aquesta activitat forma part també del programa de l"Estiu als Jardins de Can Sumarro'. Fins el proper 14 de setembre, aquesta biblioteca ofereix un seguit d'activitats culturals al seu jardí. La darrera d'aquestes activitats és la Marató de Contes, amb contes per a tota la família, una cercavila de contes i contes per a joves i adults.
L'Hora del Conte
La Festa Major de Granvia Sud també té present la literatura. En col.laboració amb la biblioteca de la plaça Europa, ofereix  aquesta tarda, una edició especial de l'Hora del Conte, amb la companyia la Bleda. L'acte se celebrarà a a les sis de la tarda, a la plaça dels Veïns.
La Bleda és una pallassa molt entranyable que explicarà un seguit de contes amb la joia, el color i el bon humor que la caracteritza.
Recordem que dotze infants d'entre 7 i 12 anys, van participar  en un taller a la plaça Europa per realitzar el cartell anunciador d'aquesta Hora del Conte.
Cloenda del club de Lectura T-10
La tarda d'avui també té com a protagonista la Biblioteca la Bòbila que clou ell Club de Lectura T-10. Aquest club ha realitzat 10 excursions literàries i cinematogràfiques a Nova York. La darrera jornada del Club de Lectura T-10, es farà aquesta tarda, a les set, amb la tertúlia sobre el llibre 'Històries de Nova York', que comptarà amb la presència del seu autor, Enric González, periodista i actualment corresponsal de El Pais a Jerusalem.
Centenars d'usuaris de la Biblioteca la Bòbila han passat aquesta temporada per la tertúlia T-10 per debatre, comentar i analitzar els molts treballs literaris i cinematogràfics que tenen a Nova York com a eix principal. Al llarg de la temporada que ara finalitza, s'han fet xerrades sobre clàssics de la literatura com ara 'Ragtime', de E. L. Doctorow o s'ha pogut veure i, més tard, debatre, sobre la pel.lícula 'Manhattan', de Woody Allen.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative