19 d’octubre del 2008

Un total de 57 originals opten al tercer premi L’H Confidencial de novel·la negra

[canal-h.net, 19 d'octubre de 2008]

Provenen d’Espanya, Israel i Amèrica Llatina

Un total de 57 originals han estat presentats a la tercera edició del premi internacional de novel·la negra L’H Confidencial, premi promogut per la Biblioteca la Bòbila i convocat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial.

El premi és obert a obres inèdites d’escriptors en llengua castellana, de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència. Dels 57 originals rebuts, 14 provenen de Catalunya, 34 de la resta d’Espanya, un d’Israel i vuit de l’Amèrica Llatina, amb autors d’Argentina, Puerto Rico, Veneçuela, Cuba, Xile i Mèxic.

El jurat –presidit pel tinent d’alcalde de l’Àrea d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de L’Hospitalet i format per un representant de Roca Editorial, el director de la Biblioteca la Bòbila i dos lectors apassionats de la novel·la negra– farà públic el seu veredicte a mitjan gener de 2009.

L’obra guanyadora serà publicada a la col·lecció Roca Criminal i es presentarà el 28 de març de 2009 en un acte públic a la Biblioteca la Bòbila, amb la presència del guanyador.

Les anteriors edicions el premi L’H Confidencial les ha guanyat el mexicà Joaquín Guerrero Casasola, amb Ley garrote, l’argentí Raúl Argemí amb Retrato de familia con muerta.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative