29 de novembre del 2020

Premi "Ciudad de Santa Cruz de Novela Criminal" 2020

           (fotografia de Charo González)

El premi Ciudad de Santa Cruz de Novela Criminal d'aquesta edició del festival Tenerife Noir, a la millor novel·la negra original publicada en castellà i a Espanya durant l'any 2019, ha estat atorgat a Domingo Villar i la seva novel·la «El último barco» (Siruela, 2019). Felicitacions al premiat, a l'editorial i al festival per la seva iniciativa!
El jurat estava format per Javier Rivero (professor i director del Seminario Internacional Tenerife Noir de Investigación en el Género Negro); Charo González (gran lectora de novel·la negra i policíaca i assistent habitual a festivals del gènere); Verónica Alemán (periodista i directora de Contextos); José Luis Correa (escriptor i professor) i Miguel Ángel Rábade (professor i creador de la Librería Mistério de La Laguna).
Els finalistes d'aquesta edició eren: Susana Hernández amb «Los miércoles salvajes (Milenio, 2019); Domingo Villar amb «El último barco» (Siruela, 2019); Esther García Llovet amb «Sánchez» (Anagrama, 2019) i Claudio Cerdán amb «Los señores del humo» (Ediciones B).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative