7 de març del 2019

Novetat: "Tothom et recordarà"




Resultado de imagen de tothom et recordarà andreu martín


Andreu Martín. Tothom et recordarà 
Alrevés Editorial,  2019 
ISBN: 978-84-17077-90-7


Tan sols uns mesos després de l’atemptat gihadista de les Rambles, i quan falten pocs dies per a la celebració d’unes eleccions on està en joc la unitat del país, apareix, al port de Barcelona, entre blocs de formigó i un mar fosc esvalotat, el cos sense vida de l’inspector de la Policia Nacional Santiago Ortuño.
Unes quantes setmanes enrere, Ortuño, un inspector que va de mal borràs, relegat a la Brigada d’Estrangeria, havia rebut la visita a comissaria de la fascinant vocalista Leire Alfaro —de sobrenom Dorothy Gale— amb l’objectiu de sol·licitar un permís de residència per a Abduh Fayad, un lampista marroquí que treballa en el perillós negoci dels germans Xaddad i amb qui ella manté una relació.
A l’instant, Ortuño caurà sota l’encís de Leire i, amb l’afany per conquerir-la, es ficarà pel mig d’una investigació antiterrorista essencial que duen a terme els Mossos d’Esquadra al barri del Raval, amb el punt de mira posat a la botiga dels Xaddad.
Després d’inaugurar la col·lecció amb Història de mort (2012) i de l’èxit de L’Harem del Tibidabo (2018), Andreu Martín torna a «crims.cat» amb Tothom et recordarà (2019), una història que estira els fils i l’obsessió de l’autor pel món de les màfies i la corrupció a tots nivells a la ciutat de Barcelona.
Ara, seieu i deixeu-vos seduir per l’estil incisiu de l’autor per veure si, finalment, els personatges seran recordats o no.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative