14 de juliol del 2018

Publicades les bases del Premi de Novel·la Negra L’H Confidencial

[El Far, 4 de juliol de 2018]

El termini de presentació finalitza el 10 de gener
L’Ajuntament de l’Hospitalet i Roca Editorial convoquen una nova edició del Premi de Novel·la Negra L’H Confidencial amb la publicació de les bases del guardó, dotat amb 12.000 euros. Els originals es poden presentar fins al 10 de gener de 2019.

Al premi s’hi poden presentar escriptors i escriptores de qualsevol nacionalitat o procedència amb residència a l’Estat espanyol, amb obres originals i inèdites en català o castellà. Les obres no poden tenir els drets d'autoria compromesos ni haver rebut cap premi amb anterioritat. El jurat emetrà el veredicte durant el mes de maig de 2019, quan es farà públic el nom de la persona guanyadora.

L’obra es publicarà a la col·lecció Roca Criminal i es presentarà en un acte públic que tindrà lloc a la Biblioteca la Bòbila durant el quart trimestre de 2019.

Les obres que es presentin han de tenir entre 200 i 300 pàgines, aniran signades amb pseudònim i només es podran enviar en format electrònic a l’adreça de correu electrònic lhconfidencial@l-h.cat. Les dades personals aniran en una plica a part que s’enviarà al correu electrònic plica@l-h.cat.

El jurat del premi el presidirà el regidor de Cultura de l’Ajuntament de l’Hospitalet i en formaran part la cap de Biblioteques de L’H, un representant de Roca Editorial, el director de la Biblioteca la Bòbila, dos especialistes en novel·la negra i dos lectors del club de lectura de novel·la negra seleccionats per la Biblioteca, pionera a Espanya en la formació i en el manteniment d’un fons especial de gènere negre i policíac, i promotora del guardó.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative