2 de febrer del 2018

James Ellroy protagonista d'una exposició a la Biblioteca la Bòbila

[L'H digital, 1 de febrer de 2018]

Amb llibres, vídeos, DVD'S i tot el material que hi ha a la biblioteca sobre l'escriptor nord-americà

En el sí de la BCNegra, la Biblioteca la Bòbila ret homenatge amb una exposició a la figura del gran escriptor nord-americà James Ellroy que rep avui el premi Pepe Carvalho 2018. Fins el 23 de febrer es poden veure els treballs, les obres, les pel·lícules i DVD'S que tenen a veure amb la vida i obra d'Ellroy.
James Ellroy està considerat el millor escriptor actual de novel·la negra. El seu estil narratiu, l'ambientació, els personatges, la situació i la denúncia permanent tot barrejant ficció i realitat, l'han portat al cim.
La Biblioteca la Bòbila té molt material sobre Ellroy i aprofitant que avui rep el premi Pepe Carvalho 2018 a la BCNegra, se li ret homenatge amb una exposició al vestíbul de la biblioteca on es pot veure la seva primera novel•la "Rèquiem per Brown", la trilogia dels EEUU, les protagonitzades pel sergent Hopkins o el quartet dedicat a Los Ángeles.
El món narratiu d'Ellroy és polític i evasiu i assenyala amb el dit les injustícies dels poderosos. Tot un univers literari, cinematogràfic, i audiovisual amb petits gestos de complicitat com ara estris dels anys 40 que també són presents a la mostra.
L'exposició "James Ellroy, l'àngel del mar", es pot veure a la Biblioteca la Bòbila fins el 23 de febrer vinent.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative