21 de desembre del 2017

Prop de 200 participants en la vuitena edició del concurs de microrelats negres de l'Hospitalet

[El Far, 29 de desembre de 2017]

Ja es coneixen els guanyadors de la convocatòria del Centre Cultural i la Biblioteca la Bòbila
El Centre Cultural i la Biblioteca la Bòbila han donat a conèixer els guanyadors de la vuitena edició del Concurs de Microrelats Negres a través de les xarxes socials. S’han atorgat tres premis, dos per part del jurat per a microrelats escrits en català i castellà, i un per part dels lectors per a un relat en qualsevol llengua.

El jurat ha escollit el microrelat en castellà enviat per @escribiendoenmi La maté y no me arrepiento. Esa zorra se quedó con todo, mi marido mis hijos, mi casa y mi puesto de trabajo, mentre que  @homefoscdarkness ha obtingut el premi en català amb Era tan innocent, que li carregaren el mort.

D’altra banda, el públic ha votat com a millor relat l’enviat per @hosvidalet: Ara me n’adono que la capa de ciment és molt prima. Encara puc sentir els seus xiscles.

Enguany s’han presentat 189 microrelats a concurs procedents d’Espanya, Argentina, Uruguai, Xile, Colòmbia i Nicaragua. El 21,05% de la participació ha estat dones i el 78,95% homes.

Twitter ha estat la xarxa social preferida, amb el 89,95%, mentre que el 10,05% restant han optat per enviar els microrelats a través de Facebook.

Els guanyadors rebran un lot de llibres de gènere negre i policíac de l’editorial RBA.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative