31 d’agost del 2017

El qüestionari de l'agost: Quiz Raymond Chandler


Aquest estiu, la Biblioteca la Bòbila i l'editorial Alrevés us proposem un quiz ben suggerent: la relació de Raymond Chandler amb el cinema.

Es tracta de respondre un qüestionari de 10 preguntes i entre els/les que les encertin totes, sortejarem un exemplar de La vida de Raymond Chandler, de Frank McShane. Una biografia imprescindible del pare literari de Philip Marlowe, que va publicar, ara fa quaranta anys l'editorial Bruguera, i que ara reedita Alrevés.

Un bon motiu per posar a prova els vostres coneixements de cinema i per optar a guanyar aquesta magnífica biografia, que és indispesable per a qualsevol amant de la novel·la i el cinema negres.

Hi pots participar durant tot el mes d'agost!

___________________________

Este verano, la Biblioteca la Bòbila y la editorial Alrevés os proponen un quiz muy sugerente: la relación de Raymond Chandler con el cine.

Se trata de responder un cuestionario de 10 preguntas y entre los/las que las acierten todas, sortearemos un ejemplar de La vida de Raymond Chandler, de Frank McSane. Una biografía imprescindible del padre literario de Philip Marlowe, que publicó, ahora hace cuarenta años la editorial Bruguera, y que ahora reedita Alrevés.

Un buen motivo para poner a prueba vuestros conocimientos de cine y optar a ganar esta magnífica biografía, que es imprescindible para cualquier amante de la novela y el cine negros.

¡Puedes participar durante todo el mes de agosto!














0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative