5 de juliol del 2017

Des del desert, de Josep Anton Soldevila (In-verso)


Josep Anton Soldevila. Des del desert. Pròleg de Miquel-Lluís Muntané. Barcelona: In-verso, 2012. ISBN: 978-84-940408-0-1

El llibre que ara ens ofereix Josep Anton Soldevila ens connecta directament amb el seu poemari anterior, El Llibre dels Adéus, treball sustentat sobre una introspecció rigorosa i on cada vers constitueix un pols contra la pròpia resistència a assumir absències i renúncies, i que converteix el combat de la vida i per la vida en un material de construcció poètica de primera qualitat.

Miquel-Lluís Muntané, prologuista


Josep Anton Soldevila va néixer a Barcelona. És Llicenciat en Ciències Econòmiques i Màster en Desenvolupament de Recursos Humans. Ha exercit diversos càrrecs en Institucions Artístiques i Culturals i actualment és Tresorer de la Junta de l’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya. Ha publicat set llibres de poesia, dues novel·les i un llibre de narracions curtes. Entre altres guardons ha rebut el premi Viola d’Argent als Jocs Florals de Barcelona de l’any 2.000, la Gran Medalla dels Jocs Florals del Rosselló del 2002 i el Guillem Viladot del 2009. També ha estat finalista dels premis Carles Riba de 1990 y de l’Ausiàs March del 2005. Ha conreat la crítica d’arts plàstiques, les col·laboracions periodístiques i radiofòniques i la producció de vídeo arts. La seva obra ha estat traduïda a diversos idiomes.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative