14 de juny del 2017

Torna el Premi de Novel·la Negra L'H Confidencial

[L'H digital, 14 de juny de 2017]


Els originals es poden presentar fins el 3 de setembre

L’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial convoquen la 12a edició del Premi de Novel·la Negra L’H Confidencial amb la publicació de les bases del guardó, dotat amb 12.000 euros. Els originals es poden presentar fins al 3 de setembre a la seu de l'editorial.
S’hi poden presentar escriptors i escriptores de qualsevol nacionalitat, amb obres originals i inèdites en català o castellà. Les obres no poden tenir els drets d'autoria compromesos ni haver rebut cap premi amb anterioritat. El jurat emetrà el veredicte el mes de gener de 2018, quan es farà públic el nom de la persona guanyadora.
El jurat del premi el presidirà el regidor de Cultura de l’Ajuntament de L’Hospitalet, i en formaran part la cap de Biblioteques de L’H, un representant de Roca Editorial, el director de la Biblioteca la Bòbila i dos lectors apassionats per la novel•la negra seleccionats per la Biblioteca, pionera a Espanya en la formació i en el manteniment d’un fons especial de gènere negre i policíac, i promotora del guardó.
L’obra es publicarà a la col·lecció Roca Criminal i es presentarà en un acte a la Biblioteca la Bòbila.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative